Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB Update
#1
I`m sure you recognized the forum was closed for a while - actually we just updated the forum software to the newest version, if you find bugs now plz report them here, thx.
[Image: random.php?pic=random]
http://www.lf-empire.de | http://www.herofighter-empire.com
Once I had a fortune, it said: "Leave now. Life is short. Time is luck"
Don't dream your life, live your dream!
Reply
Thanks given by:
#2
I dont find the spoiler button in the LFE v2 theme.

Silverthorn edited this post 09-21-2011 08:03 PM because:
fixed
[Image: icyboards-ad-468x60.gif]
Reply
Thanks given by:
#3
getting some display bugs while i am surfing here ever since the site update today.
such as my sig! mybb code error


edit/ aaaj ninja'd by apoc

Silverthorn edited this post 09-21-2011 06:15 PM because:
fixed
Reply
Thanks given by:
#4
[Image: mAk44.png]

[Image: 91uKi.png]

Silverthorn edited this post 09-21-2011 07:14 PM because:
fixed
Reply
Thanks given by:
#5
Also when i press ''mark thsi forum read'', there's an error.

Silverthorn edited this post 09-21-2011 07:13 PM because:
fixed
Might be back, might be not :^) anyways awesome to see you guys again!
Reply
Thanks given by:
#6
(09-21-2011, 06:10 PM)Whaat Wrote:  Also when i press ''mark thsi forum read'', there's an error.

Lol whaat.
I saw you doing that in online list and when i clicked ''is marking this forum read'' in online list it worked.

Use this link: http://www.lf-empire.de/forum/misc.php?a...f1dfccd8b1
to do that.
Reply
Thanks given by:
#7
some of the new emoticons suck.
they have dirty pixels D: and are 2 times bigger than the older ones.

Silverthorn edited this post 09-21-2011 06:54 PM because:
fixed
Reply
Thanks given by:
#8
Is it just me or did u add in a new login under the "members" tab? btw thts pretty kewl...
aside from the above commets i don't have any problems so far... ;)

Silverthorn edited this post 09-21-2011 06:55 PM because:
yeh, added while I was waiting for the bug-hunters to report in :p
Reply
Thanks given by:
#9
"Mark all forum as read" works fine for me now.

@BluePhoenix
Why would they reported it,as they see that it is added for usermap?I mean there is nothing to be reported as a bug.


Edit: now i am seeing that "mark forum as read" has been solved.
Reply
Thanks given by:
#10
private message needs title, if BP isnt faster i might fix it myself, just need to note it somewhere :p
[Image: random.php?pic=random]
http://www.lf-empire.de | http://www.herofighter-empire.com
Once I had a fortune, it said: "Leave now. Life is short. Time is luck"
Don't dream your life, live your dream!
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)